Η Visa, Μεγάλος Χορηγός και πρεσβευτής των Ολυμπιακών Αγώνων και των Παραολυμπιακών Αγώνων, συμπράττει με την Alpha Bank και δημιουργεί ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων.

Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, είτε είναι Πελάτες Alpha Bank, είτε όχι. Υπάρχουν συνολικά 5 θεματικές ενότητες (4 για τους «Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020» και 1 για τους «Παραολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020»):

Κάθε εβδομάδα θα «ξεκλειδώνει» και από μία ενότητα, ώστε να μπορεί ο χρήστης να απαντήσει στο quiz. Κάθε ενότητα αποτελείται από 20 ερωτήσεις / δοκιμασίες, διαφορετικού τύπου: πολλαπλής επιλογής, σωστό-λάθος, photo quiz και παιχνίδι αντιστοίχισης.

Ολοκληρώνοντας έστω και μία ενότητα, οι χρήστες μπαίνουν στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με το τέλος του παιχνιδιού, αφού πρώτα συμπληρώσουν κάποια απαραίτητα στοιχεία τους. Κάθε μοναδικός χρήστης θα έχει δυνατότητα συμμετοχής μόνο μία φορά ανά εβδομάδα και ανά θεματική ενότητα.

Η κλήρωση για το Quiz σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020 πραγματοποιήθηκε στις 21.7.2021 και ανέδειξε 20 τυχερούς νικητές που κέρδισαν από μία κονσόλα παιχνιδιού και 20 ακόμη τυχερούς που κέρδισαν από 20.000 Bonus πόντους.

Η κλήρωση για το Quiz σχετικά με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 8.9.2021 και θα αναδείξει 20 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από μία προπληρωμένη κάρτα bleep Χαμόγελο Visa, αξίας €100  και 20 ακόμη τυχερούς που θα κερδίσουν από 10.000 Bonus πόντους.

Ενημερωθείτε για τους Όρους & Προϋποθέσεις.